رم دستگاه را با passmark memtest به صورت بوتیبل تست کنید .
عنوان هم اصلاح شد .
رم ها رو هم تک به تک تست کنید . هر دفعه یکی از رم ها رو روی سیستم باشه و تست بگیرید . هر دفعه هم حداقل یکساعت زیر تست هر کدوم که کنتور error داد . رم خراب شماست .
با سلام و عرض تبریک و شاد باش سالجدید و ارزوی موفقیت روز افزون به شما عزیزان سیستم من ارور صفحه ابی (memory managment)و (kernel security) میده. من رمارو با استفاده از مموری دیاگونستیک ویندوز ده چک کردم ولی مشکلی نشون نداد. اینم سیستم من:
H110m-a gigabyte main
gskil ripjaw 4*2 ddr4 2133 red memory
gtx 950 oc evga vga
wd blue 64 mb buffer HDD
cooler master thunder 500 W power
دوستان میخواستم کمک کنید ایراد اینو بیابم!
گیج شدم از چیه.
هر از گاهیم میبینی خود به خود ماوسو کیبورد قطع میشن باید دربیاری تا دوباره وصل کنی تا بشناسه.
بایوس اپدیته.
ویندوز تازس.
ویندوز اپدیته.
سیستمم اکثرا فریز میکنه.
اینم ارورای صفحه ابی که میده توسط event viewer گرفتم:
The User Data Access_Session2 service terminated unexpectedly. It has done this 1 time(s). The following corrective action will be taken in 10000 milliseconds: Restart the service.
The User Data Storage_Session2 service terminated unexpectedly. It has done this 1 time(s). The following corrective action will be taken in 10000 milliseconds: Restart the service.
The Contact Data_Session2 service terminated unexpectedly. It has done this 1 time(s). The following corrective action will be taken in 10000 milliseconds: Restart the service.
The Sync Host_Session2 service terminated unexpectedly. It has done this 1 time(s). The following corrective action will be taken in 10000 milliseconds: Restart the service.
The computer has rebooted from a bugcheck. The bugcheck was: 0x0000001a (0x0000000000003470, 0xffffd00020d31000, 0x0154a6073d615e8f, 0x0154a6073d615e8e). A dump was saved in: C:\Windows\MEMORY.DMP. Report Id: 032116-21187-01.
A timeout was reached (30000 milliseconds) while waiting for the NVIDIA Streamer Service service to connect.
The system has rebooted without cleanly shutting down first. This error could be caused if the system stopped responding, crashed, or lost power unexpectedly.
تازه ترین ارور: ریستارت شدن اکسپلورر
The Service Control Manager tried to take a corrective action (Restart the service) after the unexpected termination of the Windows Search service, but this action failed with the following error:
An instance of the service is already running.
آخرین ویرایش توسط ho3einsa در تاریخ 21-03-16 انجام شده است
|
رم دستگاه را با passmark memtest به صورت بوتیبل تست کنید .
عنوان هم اصلاح شد .
رم ها رو هم تک به تک تست کنید . هر دفعه یکی از رم ها رو روی سیستم باشه و تست بگیرید . هر دفعه هم حداقل یکساعت زیر تست هر کدوم که کنتور error داد . رم خراب شماست .
ho3einsa (21-03-16)
چشم. امتحان میکنم نتیجه رو میگم
در ضمن اگر آنتی ویروس ESET دارید حتما انیستالش کنید . بر روی خیلی از سیستم ها چنین مشکلاتی ایجاد میکنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ho3einsa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برنامه های غیر ضروری هم حذف بشه .
اقا من mem test 86 دانلود کردم زدم رو فلش. بوت شدنی با همون اولی رفتم الان در حال تسته تا حالا 13 تا مکس کاندیشن ارور ثبت کرده. فقط این هم پردازنده تست میکنه هم رم از کجا معلوم مشکل از پردازندس یا رم؟
و چجوری میشه مطمعن شد مشکل از اسلات مینه یا خود رم؟
من رم دیگه ای جز این دو ندارم.
ورژن نرم افزارم 4.3.7 هستش.
رمتون خرابه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ho3einsa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رمها رو تک به تک تست کنید تا رم خراب مشخص بشه . پردازنده احتمال خرابیش زیر 5 درصده .
|
این یکی از رم هاس از همون اول ارور میندازه. ولی جالبه جلوی تست سی پی یو نوشته.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ho3einsa (21-03-16)
رم بصورت دواله. یکیشو(خرابه رو) بفرستم گارانتی قبول میکنن؟ من شهرستانم باید پست کنم. عقیق رایانه گارانتی خوبیه؟
قبل از ارسال با شرکت گارانتی کننده هماهنگ کنید خیلی بهتر هست که رم بصورت تکی ارسال بشه یا دوتاییبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ho3einsa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در صورت رضایت از پشتیبانی آنلاین گیگابایت در انجمن شهر سخت افزار در تاپیک زیر نظر خودتان را اعلام کنید
دفترچه تجربیات کاربران از e-Support گیگابایت در ایران
ho3einsa (21-03-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks